Fotografiranje novorođenčadi je moja istinska ljubav. Fotografiranje obitelji mi je užitak. Fotografiranje proizvoda prilika da upotrijebim svo znanje i kreativnost koju imam.  No krenimo od početka…

anainphotoland-fotografiranje-split-2
Bok! Ja sam Ana.

Kreativna i nemirna duša.

Zaljubljenica u fotografiju i kreiranje vizualnog sadržaja otkad znam za sebe. Završila opću gimnaziju. Upisala PMF jer sam bila i zaljubljenica u matematiku. Nakon nekoliko godina i životnih zaokreta, shvatila sam da mi matematika nije više toliko draga. 

U trenutku kad sam morala birati između nastavka studija PMF-a i novog objektiva, izabrala sam objektiv.  Prošlo je od toga gotovo desetljeće i nikad nisam požalila. S ponosom mogu reći da sam u svojoj fotografskoj karijeri stekla izvrsna znanja i vještine te učila od najboljih u tom poslu što me čini stručnjakinjom u području fotografiranja obitelji, novorođenčadi, krštenja I lifestyle fotografiji. 

Volim ovaj posao jer nije monoton, stalno upoznajem nove ljude i slušam zanimljive životne priče. Moja strast prema fotografiji me vodi da uvijek tražim nove načine za rast i razvoj.  

Ono što vam želim pružiti su uspomene na trenutke koji se (uglavnom) ne mogu ponoviti. Samo jednom se dijete rodi i bude mali smotuljak sreće, samo jednom se dijete krsti, samo jednom svi imate određen broj godina, već sutra ste dan stariji… Vrijeme leti i ne propustite priliku da što više trenutaka ovjekovječite. 

 Volim da su snimanja opuštena, kako bi vam fotografije bile sretna I lijepa uspomena u svim segmentima. Moj stil je jednostavan i prirodan, bez filtera, umjerena obrada kako bi naglasak bio na vašoj obitelji.  

Takav stil volim i u produkt fotografiji. Naglasak na proizvod bez previše manipulacije. 

Ukoliko vam se sviđa moj stil i želite takve fotografije, slobodno mi pišite ili zovite. 

Čujemo se! 

anainphotoland-fotografiranje-split-1