Fotografiranje beba do 6 tjedana starosti

Fotografiranje novorođenčadi traje otprilike 3h. Nemojte se prestrašiti jer to zapravo nije dugo, ne provodimo 3h fotografirajući, već veliki dio vremena “ode” na namještanje u različite poze i hranjenja koja su česta u tim prvim danima. Zapravo, vi imate 3h odmora (s povremenim hranjenjima ako dojite), a ja brinem o bebi i fotografiram. 

Fotografiranje je fokusirano na bebu, ali uključuje i lifestyle fotografiranje s roditeljima i braćom i/ili sestrama, ako beba nije prvo dijete. Fotografiranje bebe je kombinacija lifestyle i posed, tj. fotografiramo je i bez previše namještanja (pogotovo ako je snimanje kod kuće-fotografira se u krevetiću i na krevetu roditelja), ali i u košarama, baby krevetiću, na tkaninama, u kutijama, umotanu, golu, u raznim pozama… Sve rekvizite, potrebne za “posed” dio fotografiranja, imam ja i ne trebate se brinuti o tome. U dogovoru s vama odabiru se boje tkanina i dekica prema stilu koji vam odgovara i koji vi želite. 

Idealan period za ovakva snimanja je u prva 2 tjedna, ali se u pravilu radi do 6 tjedana starosti djeteta. Naravno, sve to ovisi o vama i djetetu. Fotografiranje se dogovara prije rođenja djeteta (okviran datum), u posljednjim tjednima trudnoće, a točan datum i sat čim se dijete rodi. Dva dana prije snimanja dogovaramo boje, rekvizite i sve ostale detalje.

 

Više fotografija pogledajte na mom facebook i instagram profilu.